TOTUL DESPRE
ȚAC-PAC®

ȚAC-PAC® este adezivul perfect pentru repararea încălțămintei sport, dar pentru a obține un rezultat perfect trebuie să ții cont de recomandările noastre.

Deoarece ȚAC-PAC® are un timp de aplicare și de lipire foarte scurt, atunci când suprafața de lipit este foarte mare (ca în cazul lipirii totale a unei tălpi întregi), vă recomandăm să efectuați lipirea în etape.

Dacă pe durata a 5 minute suplimentare, nu veți mișca pantoful, ci îl veți supune unei apăsări ce are ca scop menținerea componentelor în poziția relativă ce va trebui avută și după finalizarea reparației, lipirea va fi mai mult mai eficace.

ȚAC-PAC® lipește în doar 60 de secunde, dar rezistența finală se atinge abia după 3 ore de la aplicare.

ȚAC-PAC® trebuie aplicat NUMAI pe una din suprafețele a căror lipire se dorește. Aplicarea de adeziv pe ambele părți este egală cu aplicarea unei cantități excesive de adeziv, este contraproductivă unei reparații de bună calitate, aspectul îngrijit al acesteia putând fi afectat.

ȚAC-PAC® nu aderă la suprafețe din polietilenă, polipropilenă, teflon sau tratate cu siliconi.

Dacă încălțămintea dvs. are zone de țesături cu un conținut ridicat de bumbac, acestea pot fi deteriorate.

Dacă ți-ai reparat încălțămintea cu ȚAC-PAC®, vă recomandăm ca atunci când va trebui spălată să o faceți doar cu apă rece.

Rețineți că suprafețele ce urmează a fi lipite trebuie să se îmbine/să se suprapună perfect, deoarece produsul nu are capacitatea de a umple spațiile goale.

Nu aplicați o cantitate excesivă de adeziv deoarece acest lucru întârzie semnificativ timpul de lipire și atingerea rezistenței finale.

ȚAC-PAC® nu trebuie lăsat să se ZVÂNTE. Uniți/suprapuneți componentele ce trebuie lipite IMEDIAT după aplicarea adezivului.

ȚAC-PAC® nu este inflamabil și nu rezistă unei expuneri directe la flacără.

ȚAC-PAC® este rezistent la apă în condiții normale de utilizare, dar nu îl recomandăm pentru repararea încălțămintei ce se află în contact permanent cu apa.

Nu aplicați ȚAC-PAC® pe suprafețe umede.

Dacă prin îmbinarea celor 2 componente ce au fost lipite cu ȚAC-PAC® un exces de adeziv apare la suprafață, acesta poate fi îndepărtat foarte simplu cu o scobitoare. Astfel reparația va avea un aspect mult mai îngrijit si mai ordonat.
Nu uitați că o cantitate excesivă de adeziv poate genera o ușoară colorație albicioasă (brumare) a suprafețelor învecinate.

Evitați obturarea vârfului de aplicare păstrându-l curat.

Nu apăsați niciodată tubul când capacul este înșurubat pe vârful de aplicare.
Nu folosiți niciodată tubul dacă vârful de aplicare este înfundat.
Desfundați-l cu un ac având grijă ca în acest timp vârful tubului să nu fie îndreptat către corpul Dvs.

Pentru o mai bună și mai îndelungată păstrare, odată folosit tubul, curățați-i vârful de aplicare cu un șervețel absorbant uscat, înșurubați-i bine capacul și păstrați-l într-un loc răcoros și uscat pentru viitoare utilizări.

Dacă produsul a intrat în contact cu pielea Dvs., puteți îndepărta adezivul spălând zona sub un jet de apă caldă folosind un abraziv ușor (tip piatră ponce). Aplicați apoi o cremă hidratantă, protectoare, pentru a înmuia pielea. În orice caz, resturile de adeziv întărit se vor desprinde singure, în mod spontan, după câteva ore.

Dacă ȚAC-PAC® intră în contact cu ochii Dvs., nu închideți pleoapele, clătiți-vă cu apă călduță din abundență. Evitați îndepărtarea fragmentelor de produs întărit, acestea se vor desprinde în mod spontan. Consultați imediat un medic de oftalmolog.